HeatLucky

Létrehoztunk a jövő ruházatát Neked, hogy komfortos legyen minden pillanatod.

Gyártástól a kényelemig

HEATLUCKY® névvel európai védjegyes márkát dobtunk piacra, mely kedvező ár-érték aránya és jó minősége miatt mára már Közép-Európa egyik ismert prémium kategóriás terméke lett. Célunk, hogy minél szélesebb körben kiszolgáljuk azon tevékenységeket szerető embereket, akik konfortosan akarják átélni a hidegben töltött pillanatokat.

Cégünkről

8

Év fejlesztés

42

Fűthető termék

15+

Felhasználási terület

8

Óra működési idő

Miért a HeatLucky a legjobb?

2013 óta egy cél vezérel minket, a lehető legjobb minőséget nyújtsuk Neked a lehető legjobb áron, legjobb szolgáltatások mellett. Bízunk a HeatLucky fűthető termékeinkben, ezért minden termékünk mellé 1 év cseretermék garanciát adunk.

Miben jobb a HeatLucky társainál?

Több éves fejlesztési fázison vagyunk túl. Jelenlegi termékeink a lehető legmodernebb technológiával készülnek. Meghibásodásnál a terméket nem javítjuk, hanem új termékre cseréljük!

Prémium minőség

Az általunk nyújtott Heatlucky termékek is maximálisan a legjobb minőséget biztosítják. Egyediségünk abban rejlik, hogy nagy odafigyeléssel készítjük termékeinket, gondosan megtervezzük a termékgyártás minden apró mozzanatát.

A tökéletes minőséghez elengedhetetlen tényező a minőségi anyagösszetétel, éppen ezért a Heatlucky termékek izzadságelvezető anyagból készülnek, mely kívül fényesebb, belül pedig bársonyos tapintású, ezzel is elősegítve a kényelmes viseletet. A minőségi anyagösszetétel lehetővé teszi a termék mosását mosógépben 30 fokon.

Komfortos viselet

„…a jövő viselete”

Továbbfejlesztések által szeretnénk elérni, hogy a Heatlucky hétköznapi viseletté váljon és ne számítson luxuscikknek, hanem mindenki számára elérhető legyen, ezáltal lehetővé téve a mindennapi használatot. Prémium minőség elérhető áron.

Hogyan működik a HeatLucky fűthető technológiája?

Töltés

Fűthető ruházatunk legtöbb akkumulátora rövid időn belül feltöltődik. Akár 2,5 óra alatt rendelkezésére állhat.

Csatlakoztatás

Az akkumulátort csatlakoztasd a ruházatban lévő csatlakozóhoz, amely egy komfortos zsebben található.

Használat

A modern technológiának köszönhetően a ruha kb. 2 perc alatt éri el a beállított fűtési fokozatot, melyet gombnyomással állíthat.

Viszonteladónk szeretnél lenni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy Közép-Európa legnagyobb fűthető ruházat gyártójának következő partnere lehess.

Jelentkezés